Spalat

Este o manopera de igienizare care este recomanda periodic, in functie de rasa sau lungimea blanitei. Animalutele  cu blana lunga necesita o spalare mai frecventa. Spalarea de necesitate este atunci cand din diverse motive se produce murdarirea excesiva a blanitei (noroi, obicei de tavalire la cainii de vanatoare in special, invazie de pureci,stropire accidentala cu diverse produse. etc). Spalarea implica aplicarea unui produs cosmetic . Atunci cand spalarea se face acasa de cele mai multe ori se utilizeaza un sampon procurat din comert, urmat de o clatire mai mult sau mai putin eficienta. Urmele de sampon ramase pe pielea animalului dupa o clatire superficiala  poate cauza mancarimi ulterioare , matreata sau eczeme.

Noi utilizam pentru spalare produse cosmetice profesioniste de foarte buna calitate care se aplica diferentiat in functie de varsta cainelui sau de lungimea firului de par. Se executa doua aplicari cu sampon urmate sau nu si de un balsam, in functie de textura blanitei.

       Baia o puteti face foarte bine si dvs acasa , la noi este optionala si nu este conditionata de tuns.

Parerea clientilor

 • Mioara Manea, peckinez , 8 ani

  "

  Servicii excelente si amabilitate maxima doar ca trebuie sa rugati proprietarii de animale sa isi respecte ora la care au fost programati pentru tuns ca sa nu astepte cei care urmeaza dupa ei la salon.

  "

 • Marius Enea , maidanez frumos-paros, Senator

  "

  Pentru tuns am fost extrem de multumit, rapid , estetic si eficient.  Baia prefer sa il spal eu singur acasa.

  "

 • Daria Coman , bichon frise, 1 an, Titus

  "

  Nu este cazul sa va laud eu, sa incerce si altii sa vada, eu vin cu cainele meu saptamanal la voi pentru periat fiindca acasa nu sta deloc la asa ceva. 

  "

 • Carmen Gogan , birmaneza, 4 ani , Bijou

  "

  Eu am tuns pisica mea la voi si am apreciat ca ati avut mare rabdare cu ea, care e o zapacita si o agitata permanent.

  "

 • Ecaterina Deleanu, Shi-Tzu, 3 ani, Daisy

  " Am fost cu Printesa mea la voi pentru tratamentul contra caderii parului iar acum dupa o luna chiar incep sa se vada rezultate excelente, sunt foarte multumita.  Va pup!"

Stiri si Noutati necuvantatoare

Nikola Bizumic
Nascut in 1823 in Neradin, Serbia, intr-o familie de parinti tarani, tanarul Bizumic a gasit de munca in regiunea  muntoasa Fruska, ca ingrijitor de porci.
Istoria masinii de tuns

O unelta esentiala pentru tunsoarea barbatilor este masina de tuns. Stilisti, barbieri, frizeri si orice persoana din lume care a utilizat o masina de tuns in diferite scopuri, au avut toti  un scop comun si anume de a tunde parul femeilor sau al barbatilor in lungimi diferite. In acelasi timp acesta utilizare a avut aplicatie si pentru tunsul blanii animalelor, incepand cu cele de ferma si ulterior a continuat cu cele de agreement.

Noua freză la modă pentru câini: cap pătrat versus cap rotund
Ultimul tren în materie de frizuri la animalele vine direct din Taiwan și sună la fel de amuzant precum arată: cap rotund, cap pătrat!