Curatat ochi & urechi

Curatatul ochilor

Igienizarea ochilor si indepartarea secretiilor uscate din jurul ochilor  ar trebui sa reprezinte una dintre preocuparile proprietarilor. Daca animalutul este agitat si nu reusiti aceasta manopera singuri acasa, puteti apela la serviciile noastre unde in plus vom folosi produse profesioniste special concepute si folosite doar in saloane . Nu uitati ca in igiena oculara totul trebuie sa fie steril, de la produsele utilizate care vin in contact direct cu ochiul si pana la tampoane. In caz contrar riscati infectii oculare sau alte complicatii. Atentie ! Niciodata nu utilizati vata la stergerea ochilor deoarece pot ramane firisoare fine pe suprafata globului ocular sau in sacul conjunctival ,ceea ce va genera iritatii permanente si lacrimare cu inrosirea ochilor .

Curatatul urechilor

Urechile cateilor si pisicilor trebuie verificate si curatate regulat , ceea ce va duce la mentinerea unor urechi sanatoase, fara infectii si otite dureroase si fara vizite frecvente la medicul veterinar.

In cazul in care nu puteti executa aceasta manopera in mod regulat acasa, este indicat sa ne faceti o vizita in acest scop. Atentie in cazul in care dorita sa faceti baie acasa cainelui dvs, apa ramasa in conductul auditiv dupa baie va poate crea mari probleme. De aceea este obligatorie indepartarea apei din ureche dupa baie sau si mai bine prevenirea acestei probleme. Curatarea urechilor este recomandata saptamanal la cainii cu o secretie auriculara mai abundenta sau cu urechile  mari si lasate  si lunar la cei care nu au tendinte de murdarire accentuata.

Parerea clientilor

 • Mioara Manea, peckinez , 8 ani

  "

  Servicii excelente si amabilitate maxima doar ca trebuie sa rugati proprietarii de animale sa isi respecte ora la care au fost programati pentru tuns ca sa nu astepte cei care urmeaza dupa ei la salon.

  "

 • Marius Enea , maidanez frumos-paros, Senator

  "

  Pentru tuns am fost extrem de multumit, rapid , estetic si eficient.  Baia prefer sa il spal eu singur acasa.

  "

 • Daria Coman , bichon frise, 1 an, Titus

  "

  Nu este cazul sa va laud eu, sa incerce si altii sa vada, eu vin cu cainele meu saptamanal la voi pentru periat fiindca acasa nu sta deloc la asa ceva. 

  "

 • Carmen Gogan , birmaneza, 4 ani , Bijou

  "

  Eu am tuns pisica mea la voi si am apreciat ca ati avut mare rabdare cu ea, care e o zapacita si o agitata permanent.

  "

 • Ecaterina Deleanu, Shi-Tzu, 3 ani, Daisy

  " Am fost cu Printesa mea la voi pentru tratamentul contra caderii parului iar acum dupa o luna chiar incep sa se vada rezultate excelente, sunt foarte multumita.  Va pup!"

Stiri si Noutati necuvantatoare

Nikola Bizumic
Nascut in 1823 in Neradin, Serbia, intr-o familie de parinti tarani, tanarul Bizumic a gasit de munca in regiunea  muntoasa Fruska, ca ingrijitor de porci.
Istoria masinii de tuns

O unelta esentiala pentru tunsoarea barbatilor este masina de tuns. Stilisti, barbieri, frizeri si orice persoana din lume care a utilizat o masina de tuns in diferite scopuri, au avut toti  un scop comun si anume de a tunde parul femeilor sau al barbatilor in lungimi diferite. In acelasi timp acesta utilizare a avut aplicatie si pentru tunsul blanii animalelor, incepand cu cele de ferma si ulterior a continuat cu cele de agreement.

Noua freză la modă pentru câini: cap pătrat versus cap rotund
Ultimul tren în materie de frizuri la animalele vine direct din Taiwan și sună la fel de amuzant precum arată: cap rotund, cap pătrat!