Taiatul unghiilor

Reprezinta o manopera la prima vedere extrem de simpla dar de fapt este una complicata care necesita multa grija si atentie. Trebuie stiut clar ca nu putem taia unghia de la orice nivel dupa bunul plac. La interiorul unghiei exista un canal in care exista un nerv si un capilar de sange pana la un anumit nivel aproape de varful unghiei. Atunci cand taiam unghia nu trebuie sa ajungem la acest canal, altfel vom provoca o durere cumplita si o reactie pe masura din partea animalului nostru favorit. De aici apar si reactiile de disperare si teama a animalutelor atunci cand incercam sa le taiem unghiile daca au trecut odata prin aceasta trauma pe care nu au putut-o uita Daca nu va pricepeti sa taiti unghiile corect apelati mai bine la un profesionist, adica la noi. Unghiile care sunt lasate sa creasca haotic si nu sunt taiate la timp se pot incovoia si perforeaza pernitele provocand durere, infectii si un mers dificil. Exista si caini la care suprafata de tocire este corecta, fac suficienta miscare pe suprafete abrazive si ca urmare nu necesita o taiere periodica a unghiilor. Totusi nu fiti asa de siguri ca este si cazul cainelui dvs. E mai bine sa verificati !

Parerea clientilor

 • Mioara Manea, peckinez , 8 ani

  "

  Servicii excelente si amabilitate maxima doar ca trebuie sa rugati proprietarii de animale sa isi respecte ora la care au fost programati pentru tuns ca sa nu astepte cei care urmeaza dupa ei la salon.

  "

 • Marius Enea , maidanez frumos-paros, Senator

  "

  Pentru tuns am fost extrem de multumit, rapid , estetic si eficient.  Baia prefer sa il spal eu singur acasa.

  "

 • Daria Coman , bichon frise, 1 an, Titus

  "

  Nu este cazul sa va laud eu, sa incerce si altii sa vada, eu vin cu cainele meu saptamanal la voi pentru periat fiindca acasa nu sta deloc la asa ceva. 

  "

 • Carmen Gogan , birmaneza, 4 ani , Bijou

  "

  Eu am tuns pisica mea la voi si am apreciat ca ati avut mare rabdare cu ea, care e o zapacita si o agitata permanent.

  "

 • Ecaterina Deleanu, Shi-Tzu, 3 ani, Daisy

  " Am fost cu Printesa mea la voi pentru tratamentul contra caderii parului iar acum dupa o luna chiar incep sa se vada rezultate excelente, sunt foarte multumita.  Va pup!"

Stiri si Noutati necuvantatoare

Nikola Bizumic
Nascut in 1823 in Neradin, Serbia, intr-o familie de parinti tarani, tanarul Bizumic a gasit de munca in regiunea  muntoasa Fruska, ca ingrijitor de porci.
Istoria masinii de tuns

O unelta esentiala pentru tunsoarea barbatilor este masina de tuns. Stilisti, barbieri, frizeri si orice persoana din lume care a utilizat o masina de tuns in diferite scopuri, au avut toti  un scop comun si anume de a tunde parul femeilor sau al barbatilor in lungimi diferite. In acelasi timp acesta utilizare a avut aplicatie si pentru tunsul blanii animalelor, incepand cu cele de ferma si ulterior a continuat cu cele de agreement.

Noua freză la modă pentru câini: cap pătrat versus cap rotund
Ultimul tren în materie de frizuri la animalele vine direct din Taiwan și sună la fel de amuzant precum arată: cap rotund, cap pătrat!